dash

Inflatie creëert unieke groeimogelijkheden voor Dash

Venezuela beleeft dit jaar een miljoen procent inflatie en hoe de overheid wanhopig probeert om een ​​oplossing te vinden.

Ryan Taylor, CEO van Dash Core Group sprak over het feit dat Dash elke maand tienduizenden Wallet downloads uit het land zijn geregistreerd. Daarnaast is Dash in staat is om de transactie snelheid, lage kosten, veiligheid, gebruiksgemak te verstrekken.

Volgens Taylor zijn in Venezuela begin juli 400 dealers Dash bijgekomen, vandaag de dag zijn er al 800 dealers, wat neerkomt op een groei van 200 per maand. De groei lijkt echter verder te versnellen, sinds vorige week alleen al 94 handelaren zijn toegevoegd. Dit roept natuurlijk de vraag waarom Dash zo succesvol is in Venezuela, en of het dit succes in andere landen kan herhalen.

Dash
Een van de redenen voor het succes van Dash is de Dash DAO Treasury, die niet alleen ontwikkelaars maar ook gemeenschapsprojecten kan financieren.

Dash DAO Treasury:

Daarnaast zijn vooral de lage tarieven, snelle bevestigingen, beveiliging en gebruiksgemak van belang. Kopen van Dash wordt ook steeds eenvoudiger en goedkoper, wat van enorm belang is voor de gemiddelde consument.
Dankzij deze kenmerken en de sterke gemeenschap is Dash snel geaccepteerd in Venezuela en groeiend succes in Colombia, Panama, Brazilië, Mexico en Argentinië. Dash groeit ook in Afrika, Australië, delen van de Verenigde Staten, Canada en Europa. Deze verreikende acceptatie wordt mogelijk gemaakt door de Dash Community. Dash zet zijn acceptatie-marathon voort (meer dan 2000 dealers over de hele wereld worden vermeld op DiscoverDash) en dit zal uiteindelijk een netwerkeffect creëren. De proliferatie van Dash vergroot het gebruik en de snelheid binnen het Dash-netwerk, zorgt voor nog meer stabiliteit en stelt Dash in staat om meer mensen over de hele wereld te helpen.

Koop hier jouw Dash via Ideal + Wallet